Over ons

Sandro Colella

Vanaf 1989 ben ik werkzaam in de financiële branche. Gestart bij wat nu Rabobank Amerstreek is. Hier heb ik ruim 5 jaar gewerkt in een erg prettige omgeving en met fijne collega’s. Mijn hart lag echter meer bij het persoonlijke contact met de eindconsument wat ertoe heeft geleid dat ik in 1995 als verzekeringsadviseur bij AMEV (nu ASR) aan het werk ben gegaan. Gedurende 7 jaar heb ik daar veel kennis en ervaring mogen opdoen en een mooie klantenkring opgebouwd. In 2002 is door ASR de mogelijkheid geboden om te verzelfstandigen en die heb ik met beiden handen aangegrepen. De start van Attentiv hypotheken & verzekeringen in april 2002 werd een feit.

Naast het verzorgen van de dagelijkse bedrijfsvoering als eigenaar van Attentiv ben ik Erkend Financieel adviseur. Ik hou me voornamelijk bezig met advisering op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Zowel voor de particulier als de zakelijke klant. Mijn doel is om met de klanten te komen tot een langdurige relatie waarbij het ontzorgen van de klant op het gebied van financiële en verzekeringsvraagstukken de basis vormt.

Claudia Ligtvoet-Norbart

Sinds 2006 ben ik met veel plezier werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik ben gestart als telefoniste/backoffice medewerker en heb mij inmiddels ontwikkeld door diverse opleidingen en ervaring tot een allround adviseur.

Doordat ik ben gestart bij de basis heb ik met alle aspecten van het vak kennis mogen maken. Bij diverse advieskantoren heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in schadeverzekeringen (particulier en zakelijk). De laatste jaren heb ik gewerkt als binnendienst adviseur zakelijk. Hier heb ik mij kunnen verdiepen in zakelijke schadeverzekeringen, verzuimverzekeringen en inkomensverzekeringen. Ik ben in augustus 2017 met veel plezier gestart bij Attentiv hypotheken & verzekeringen als relatiebeheerder verzekeringen. Hier houd ik me voornamelijk bezig met het klantbeheer en advies op het gebied van schadeverzekeringen. Mijn specialisatie is zakelijke verzekeringen en inkomensvoorzieningen.

Naast het feit dat ik mijn vak erg interessant vind haal ik veel voldoening uit het contact met klanten, verzekeraars en collega’s. Ik maak graag risico’s inzichtelijk en vind het een uitdaging om te beoordelen welke risico’s verzekerd dienen te worden maar juist ook welke risico’s een organisatie of persoon zelf kan dragen. Dit is immers ons vak en resulteert in het feit dat ik deze zorg bij onze klant kan wegnemen.

Contact

Attentiv – S. Colella BV

Postadres:
Postbus 31
4900 AA Oosterhout Nb

Bezoekadres:
Houtse Heuvel 45
4911 AV Den Hout

Telefoon: (0162) 490 899
Email: colella.bv@attentiv.nl

Website: www.adviesinbrabant.nl
AFM: 12009720
KvK: 20104902